top of page

Aarden

 

 

Aarden betekent letterlijk lichamelijk verbinding maken met de aarde onder onze voeten. De aarde waarop wij rondlopen heeft electro magnetische eigenschappen die onze cellen gebruiken om hun ritmes en werking te synchroniseren. Onze huid schermt ons niet enkel af, maar is ook een communicatie orgaan tussen onze interne en externe wereld. Onze cellen stellen hun werking af op wat zij waarnemen zoals licht, temperatuur en elektromagnetische velden die via de huid (en ogen) vertaald worden. Hiervoor moet er echter wel optimaal contact mogelijk zijn tussen ons en de aarde. 

Met rubberen schoenzolen of op geïsoleerde vloeren is een belangrijk deel van deze connectie niet mogelijk. We leven bovendien in heel wat door de mens geproduceerde electro magnetische golven door GSM, beeldschermen, wifi, etc. Al deze golven sturen ladingen in ons lichaam en aarden is een manier om deze lading te kunnen balanceren.

Aarden kan heel eenvoudig door zoveel mogelijk met blote voeten buiten te komen of op een niet isolerende vloer te staan. Hoe meer tijd je kan aarden hoe beter.

Wie ook binnenshuis wil aarden waar er geen geaarde ondergrond is kan dit via geaarde matten/dekens waarop je  zit, ligt of slaapt.

Aarden is essentieel voor uw gezondheid. Zonder contact met de aarde ontbreekt er een belangrijke schakel die geen enkel supplement of behandeling kan vervangen. Mensen die aarden getuigen van betere slaap, verhoogd welbehagen, verzachten en verdwijnen van pijn, betere doorbloeding, meer energie en betere recuperatie.

Tijdens een consult wordt u behandeld op een tafel liggend op een geaarde mat. Ik toon u met plezier hoe het werkt en indien u dit wenst kunt u zelf een aarding mat aanschaffen.

 

earthing aarden aarding
bottom of page