top of page

Welkom
 

foto.jpg

Welkom op deze site. Ieder mens is op zoek. Ik geloof dat we allen hetzelfde zoeken. We zoeken onze  bron, waar we vandaan komen, God. De wereld is veel meer dan de materie die we zien. Het is makkelijk om verloren te lopen. Ik geloof in de kracht van God en de mogelijkheid om verbinding op te zoeken met onze schepper, niet na de dood, maar in dit leven. Zodoende wordt geloof niet enkel een mentale oefening, maar een proces van aansluiten en deel uitmaken van een wereld die de materie overstijgt. Ik weet dat woorden soms moeilijk liggen, maar hier spreek ik over God, de heilige geest, verleiding, hoop, heling en zoveel meer. Lees mijn blog als je meer wil weten.

Het heeft even geduurd voor ik de site deze wending durfde te geven. In vroegere levensjaren verdiepte ik me in tal van zaken zoals meditatie, diverse therapieën, tarot etc... Alles had in zekere zin met heling te maken, maar de sleutel zag ik niet. Ik bleef het gevoel hebben dat ik de kern niet echt raakte. Uiteindelijk zag ik in dat ik cirkels draaide rond een groot mysterie dat me bleef aantrekken. Is er een kracht die groter is dan mezelf van oneindig grotere intelligentie? Is er een ultiem helend principe? Mijn antwoord is ja. Heling betekent dichter komen bij en vertrouwen schenken aan dat grote ongekende, onbeschrijfelijke: God Herkennen dat wij als mens beperkt zijn en begrijpen hoe de materie die ons omringt ons op het verkeerde pad kan zetten.  Zonder te vertrouwen op God, de kracht en intelligentie achter de schepping zijn we verloren.

Via de Blog wil ik het zoeken naar God op de breedst mogelijke manier beschrijven. Het gaat hier natuurlijk vooral om mijn eigen zoektocht, maar graag zou ik ook anderen ontmoeten die willen getuigen over hoe zij hun relatie tot God beleven.

Ik heb als vertrekpunt ingezet op bidden omdat het laagdrempelig is, steeds toegankelijk en heel krachtig. Bidden is een directe ervaring en biedt de kans op een persoonlijke relatie met God. Het opent de deur naar een nieuwe manier van leven waarbij Gods helend principe jouw realiteit wordt. Heling is meer dan gezond worden. Wie de essentie van heling in zijn leven voelt werken wil dit graag delen en voor mij is het niet anders. Ik hoop dat je het ook mag beleven en dat mijn teksten in de juiste richting wijzen. De wereld heeft heling nodig. De wereld heeft God nodig.

bottom of page